طرز تهیه شیرینی چولو کره را آب کنید. آرد و شکر را با روغن مخلوط کرده و با دست ورز دهید.زنجبیل را اضافه کنید و دوباره خمیر را ورز دهید تا یکدست و یکدست شود.آب گرم را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری منعطف به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت در کیسه فریزر قرار دهید و سپس با وردنه به قطر 1 سانتی متر باز کنید. خمیر را با کاتر مورد نظر برش دهید، تابه را روی آتش بگذارید تا کاملا داغ شود. خمیرهای قالب زده را در قالب بچینید و پس از تفت دادن یک طرف آن ها را با کفگیر برگردانید و طرف دیگر را هم تفت دهید سپس به ظرف دیگری منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. روش دوم شیرینی چولو مواد لازم برای شیرینی چولو یک کیلو آرد سه چهارم کیلوگرم شکر (750 گرم) روغن جامد یک چهارم کیلوگرم (250 گرم) پودر زنجبیل نصف لیوان آب گرم 1 لیوان شیرینی چولو یا نان زنجبیلی همانطور که شیرینی چولو آماده می شود روغن جامد را داغ کرده و با آرد مخلوط کرده و شکر و زنجبیل را با دست مخلوط کرده و آب گرم را اضافه کرده و دوباره ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر سفت بود می توانید کمی آب به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت 2 تا 2.5 ساعت در کیسه نایلونی قرار دهید تا استراحت کند. وقتی خمیر کمی داخل روغن افتاد، آماده پخت است.مقداری از خمیر را پشت سینی قرار دهید و با دست کمی صاف کنید، سپس با وردنه یا سوراخ، خمیر را به ضخامت حدود یک چهارم اینچ باز کنید.با کاتر یا لبه لیوان از خمیر قالب درست کنید و در تابه ای که روی آتش است قرار دهید تا دو طرف آن برشته شود سپس در ظرفی قرار دهید تا خشک نشود. این کیک را می توانید چند ماه در فریزر نگهداری کنید. .
مطلب پیشنهادی
طرز تهیه سوغاتی «نبات قیچی» از شهر همدان نبات قیچی همان آبنبات های قدیمی است …