کاپ کیک را این بار به صورت دبل چاکلت درست کنید
کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی و کیک میباشد که طرفداران زیادی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع کاپ کیک، کاپ کیک شکلاتی میباشد.
مواد مورد نیاز برای کاپ کیک دبل چاکلت :
آرد | 150 گرم |
پودر کاکائو | 160 گرم |
شکر | 125 گرم |
شیر | 350 میلیلیتر |
تخممرغ زده شده | 2 رقم |
کره آب شده | 150 گرم |
بکینگ پودر | 4 قاشق چایخوری سرصاف |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
شکلات چیپسی | به میزان لازم (حدودا 150 گرم) |
خمیر فوندانت | سمت تزیین به میزان لازم |
روش تهیه کاپ کیک دبل چاکلت :
آرد، بکینگپودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن افزایش کرده، در مرکز آن 1 گودی ایجاد کنید. شیر، تخممرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 لحظه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
بعد چیپس شکلات را افزایش کنید و مواد را درون قالبهای کاغذی مخصوص کاپکیک بریزید. 3 چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 لحظه بگذارید.
5 لحظه بعد از خارج کردن کاپ کیکها از فر میتوانید از کاغذ سوا کنید و در کاپهای تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گلهای شکری روی کاپ کیکهای شکلاتی را تزیین کنید. از خامه قالب گرفته شکلاتی یا پودرقند هم میتوانید برای تزیین استفاده کنید. تنها به خاطر داشته باشید، کاپکیکها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.
نکته:
به دلخواه میتوانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپکیکها استفاده کنید.
منبع : خوی وب و برتین ها