مربای گوجه سبز رسیده مواد لازم برای مربای سبز رسیده مربای گوجه سبز رسیده 1 کیلو شکر 700 گرم صورتی دو یا سه قاشق غذاخوری وانیل قاشق چایخوری نوک آب لیمو یک قاشق چایخوری طرز تهیه مربای گوجه سبز رسیده در قابلمه ای روی حرارت زیاد آب بجوشانید. گرما گوجه سبز رسیده را به قابلمه اضافه کنید و ۲ دقیقه بجوشانید تا پوست آن ترک بخورد سپس آبکش کنید و روی آن ها آب سرد بریزید. پوست گوجه سبز را با دقت بگیرید و مراقب باشید له نشود. اگر پوست کنده نشد، می توانید با نوک چاقو روی آنها خط بکشید. گوجه سبز را با شکر و آبلیمو روی آتش بگذارید تا آب آن خارج شود و به جوشیدن ادامه دهید تا غلیظ شود. گلاب و وانیل را اضافه کنید سپس حرارت را به مدت 1 دقیقه خاموش کنید. در قابلمه را با درب ببندید و کنار بگذارید تا خنک شود و گوجه فرنگی ها شکر را بهتر جذب کنند. .