درست کردن شیرینی قهوه
روزگار پخت : 40 لحظه
مواد مورد نیاز :
کره | 90 گرم |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر قند | 55 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 رقم |
پودر قهوه سریع | 1/5 قاشق مرباخوری |
آب داغ | 1 قاشق مرباخوری |
آرد سفید | 235 گرم |
تهیه :
پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ لحظه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد افزایش و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را افزایش می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.
آرد الک شده را کم کم افزایش و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (2 قاشق از آرد را کنار گذاشته و در روزگار ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.
سپس بین 2 کیسه نایلون خمیر را با وردنه به کلفتی ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ لحظه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی سوا می کنیم و به کاسه مورد نظر منتقل می نماییم.
نکته: برای آسودگی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.
منبع : خوی وب