طرز تهیه مربای سیب با کشمش

انواع پخت مربا سیب,درست کردن مربا سیب و کشمش مربای سیب با کشمش یا به زبان ترکی (Üzümlü Elma Reçeli)
تهیه و پخت مربای سیب با کشمش: 120 دقیقه استفاده: صبحانه مواد لازم برای تهیه مربای سیب با کشمش: 2 کیلوگرم سیب، 2 کیلوگرم کشمش، 1 لیوان ترش لیمو، 2 عدد چوب دارچین، 2 عدد چوب دارچین طرز تهیه مربای سیب با کشمش: ابتدا پوست سیب ها را گرفته، به قطعات درشت برش داده و در قابلمه بزرگی بریزید، دارچین، شکر و کشمش را اضافه کنید، مخلوط کنید و کمی آب بریزید بعد از جوش آمدن آب مربا در قابلمه را بگذارید و آب دو عدد لیمو را اضافه کنید و دوباره بجوشانید و آب آن غلیظ شود. طرز تهیه مربای سیب با کشمش,پخت مربای سیب با کشمش بعد از اتمام کار و سرد شدن مربای سیب با کشمش آن را داخل شیشه بریزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی بادمجان و تمبرهندی